dijous, 15 d’abril del 2021

3. promoció subtil i pàgines viscudes

 

el part de l’artefacte(*) va ser el 12 del 12 del 2018 a l’horiginal amb gran alegria de la parròquia, de l’equip editorial (vegi’s la subtil correcció per no caure en el desdoblament) padrins (M.A.Rius Serra i j.P. Drals entre d’altres) i garbuix emocional de l’autor perplex per la feliç confluència astral (jugada mestra!) de naixença, comiat i traspàs trinitari. Retrobaments i complicitats. Agraïment!

Un variat plàstic/verbívor amb dos anys i mica de criança, un d’ells en la semi-clandestinitat, i que ara reviscola. Ja no és novetat i ara el passegem com a llibre de culte, de fons d’armari, per tal que els que han arribat tard se’n puguin rescabalar i tinguin el plaer de descobrir, compartir, comprar, regalar i recomanar.

(A la Llibreria Calders hi fan estada 27 qüadrets-collage publicats al llibre: ‟Most de mots” (LaBreu edicions. 2018 Col·lecció Alabatre. Núm. 90) 45 collages + 159 anagrames . La mostra ja s’ha passejat per altres indrets de rodalies, però aquesta dels 27 encara no s’havia desconfinat a la Tàctica Urbs de Coloraines)  

(*) quan hi ha una cosa que fa de mal definir, per ser atípica o per emulsió de gèneres, l’etiquetem com a ‟un artefacte” una paraula prou ambigua (tècnica mixta, fusió, també servirien; hibridació no, que els híbrids son estèrils i no és pas això el que volem) I no ens dol gens, ans al contrari, dir-ne poesia visual.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada